ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ οι συναυλίες του Πολιτιστικού 10ημέρου του ΤΕΙ Καβάλας

Ιούν 01 2018

ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ οι συναυλίες του Πολιτιστικού 10ημέρου του ΤΕΙ Καβάλας

Μόνο λύπη φέρνει σε όλους τους φοιτητές αλλά και στην τοπική κοινωνία της Καβάλας, η ακύρωση των συναυλιών του Πολιτιστικού 10ημέρου του ΤΕΙ Καβάλας.

Χθες ήταν η τελευταία βραδιά αυτού του μεγάλου φεστιβάλ με Ρεμπέτικες και Παραδοσιακές μουσικές.

Σήμερα Παρασκευή 01-06-18 δυστυχώς ήρθε το τέλος του δεκαημέρου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Πολιτιστικού δεκαημέρου του ΤΕΙ Καβάλας:

Εδώ και 24 χρόνια διεξάγεται το συγκεκριμένο φεστιβάλ αλλάζοντας χέρια ανάμεσα σε γενιές φοιτητών και ατόμων με όρεξη και καλή διάθεση, με σκοπό τη διασκέδαση όλων.
Μέσα σ’όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τις όμορφες στιγμές υπήρχαν και οι άσχημες, τις οποίες πάντα το φεστιβάλ ξεπερνούσε. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν κάποια περιστατικά τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο το θεσμό και μας προβλημάτισαν ιδιαίτερα. Η ομάδα του Πολιτιστικού Δεκαημέρου τρέχει το φεστιβάλ με στόχο την αυτοοργάνωση της διασκέδασης όλων, χωρίς χορηγούς και βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες, και όταν αυτή διαταράσσεται θεωρούμε πως δεν υπάρχει λόγος συνέχισής του. Ευχαριστούμε πολύ όσους στήριξαν και στηρίζουν ακόμα τον θεσμό, ζητάμε συγνώμη από όλους τους καλλιτέχνες που θα έπαιζαν τις επερχόμενες ημέρες και ευχαριστούμε αυτούς που έχουν ήδη παίξει. Τέλος ευχαριστούμε και όλους εσάς για την χρόνια αγάπη και στήριξη που δείχνετε για το φεστιβάλ, αλλά με λύπη ανακοινώνουμε ότι δε θα συνεχιστεί, τουλάχιστον για φέτος.
Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα φτιάξουνε και ο θεσμός θα μπορέσει να συνεχιστεί. Έως τότε, σας ευχόμαστε τα καλύτερα!

 

Πηγή: spoudazwkavala.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.